Eigenlijk is een Livestream altijd een pakket op maat, maar wij zijn er met slimme technieken in geslaagd om toch twee pakketten te creëren, zodat u direct al weet waar u aan toe bent.

Het Mini pakket is bedoelt voor o.a.
Loting van toernooi
Geef extra glans aan uw toernooi en zend de loting live uit op internet, samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden.

Persconferentie
U geeft een persconferentie en deze wilt u graag live op internet uitzenden, wij bieden u het complete pakket met beeld en geluid.

Opening
Hoe gaaf is het om de opening van uw winkel of bedrijf live op uw Facebook pagina uit te zenden! Wij verzorgen het complete pakket inclusief interview.

Het Maxi pakket voor o.a.
Sportwedstrijden
Uw sportwedstrijd live op internet te zien met o.a. wedstrijdklok, tussenstand, reclame en audio voorziening voor commentator

Evenementen
Uw evenement live te zien via internet, een live registratie die wij verzorgen met meerdere camera’s en bijvoorbeeld ook een draadloze camera voor sfeershots, maar ook live titels, rechtenvrije achtergrond muziek en audio voorziening behoren tot de mogelijkheden.

Andere uitgebreide activiteiten
Ook andere uitgebreide activiteiten kunnen wij voorzien van een live uitzending op internet, met onderstaande opties bieden wij het totale pakket op maat voor uw activiteit.

Wij kunnen u het volgende bieden

CAMERA’S
HD camera’s (bediend, statisch, draadloos)

AUDIO
Microfoon, achtergrondgeluid, rechtenvrije muziek, mogelijkheden voor commentator.

GRAPHICS
Live titels (sprekers, programma, news-ticker) scorebord, wedstrijdklok, Sponsors, Reclame

VIDEO’S
Reclame video’s, voor opgenomen interviews en andere soorten video’s die u wilt meenemen in de live uitzending.

LIVESTREAM PLATFORMEN
Facebook Live, YouTube

OPNAME
Integrale opname van de uitgaande stream in mp4 formaat

MARKETING
Begeleiding & advies social